Martin Scorsese har ny musikdokumentar i støbeskeen

Martin Scorsese har ny musikdokumentar i støbeskeen
Martin Scorsese.

Tre en halv times gangsterfilm med digitalt foryngede stjerner er efter en uge nu igen pillet af plakaten i de danske biografer, og ‘The Irishman’ er landet på Netflix. Men hvad så nu, Martin Scorsese?

Udover at han tidligere har hintet til ‘Killers of the Flower Moon’ med Leonardo DiCaprio i hovedrollen, har han en dokumentar i støbeskeen.

Emnet er ikke langt fra Martin Scorseses boldgade – den skal nemlig handle om musikscenen i 1970’ernes New York. Dokumentaren laver han i samarbejde med produktionsselskabet Imagine, men der er endnu ikke bestemt titel, distributør eller tidshorisont for projektet.

Scorsese har lavet dokumentarer sideløbende med spillefilmene gennem næsten hele karrieren, blandt andet portrætter af Bob Dylan og George Harrison. Senest fik ’Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story’ premiere på Netflix tidligere i år. Ligeledes handlede tv-serien ’Vinyl’, der havde Mick Jagger som producent, om selvsamme miljø – den blev dog ikke den ønskede succes og aflyst efter kun én sæson.

Den alsidige herre har dog også instrueret ’The 50 Year Argument’ fra 2014, der handler om litteraturmagasinet The New York Review of Books.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af