Netflix’ stalkerserie ‘You’ får premieredato på sæson 2

Netflix’ stalkerserie ‘You’ får premieredato på sæson 2
Penn Badgley i 'You'.

Der er gode nyheder til fans af stalkerserien ’You’, hvor ’Gossip Girl’-darlingen Penn Badgley sprang ud som den pænt creepy kvindebedårende stalkertype Joe. Seriens anden sæson rammer nemlig Netflix 26. december.

Hovedrolleindehaveren Badgley har lagt en teaser ud på Twitter til seriens fans, der nu kan spæde julestemningen op med smukt indpakkede toxic masculinityvibes:


Gennem første sæson så vi til, mens den smukke Beck, spillet af Elizabeth Lail, blev overvåget af Joe på alskens opfindsomme måder for siden at forelske sig i ham og til sidst opdage, at han var alt andet end den søde fyr, hun mødte i boghandelen.

Selvom vores anmelder efter de første par afsnit ikke var henrykt, fik serien alligevel skovlen under vores filmredaktør, som den skred frem.

Efter det sidste afsnit hobede spørgsmålene om seriens videre færd sig op. Som seriens bagmænd står fortsat Greg Berlanti og Sera Gamble, og de har endnu et bogforlæg at arbejde ud fra, nemlig efterfølgeren til ’You’-romanen af Caroline Kepnes, ’Hidden Bodies’.

Der blev hintet til Joes dårlige barndom i løbet af første sæson, og traumerne kommer tættere på i sæson to, hvor vi følger med Joe til Los Angeles.

Desuden medvirker Victoria Pedretti, der gjorde sig bemærket som den hjemsøgte familiefloks yngste søster Nell i hitgyserserien ’The Haunting of Hill House’. I ’You’ medvirker hun som en ung kok ved navn Love Quinn, som Joe stifter bekendtskab med i forbindelse med sin friske start i L.A.

Serien blev oprindeligt produceret af tv-kanalen Lifetime, hvor den ikke fik særlig meget opmærksomhed. Da Netflix samlede den op, eksploderede den og blev et kæmpe samtaleemne.

’You’ sæson to kommer på Netflix 26. december.

Læs også: ‘Curb Your Enthusiasm’ vender tilbage til januar

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af