Olivia Colman kan ikke huske sin Oscar-aften – var i baren 90 procent af tiden

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Årets Oscar-uddeling vil for altid blive husket som året, hvor ‘Green Book’ vandt over Alfonso Cuaróns erindringsmesterstykke ‘Roma’. Aftenen bekræftede desuden , at prisuddelingen, der i år kørte uden vært, er i sit livskrise.

Et af få højdepunkter ved aftenen var dog uden tvivl, da en meget overrasket Olivia Colman modtog statuetten for bedste kvindelige hovedrolle foran storfavoritter som Glenn Close (‘The Wife’) og Lady Gaga (‘A Star Is Born’).

Colman, der snart er aktuel som Dronning Elizabeth II i sæson tre af ‘The Crown’, fortalte for nyligt om oplevelsen under Graham Nortons talkshow, og det viser sig, at hun stort set ikke kan huske noget fra aftenen – muligvis fordi hun, ifølge eget udsagn, tilbragte 90 procent af tiden i baren.

Skuespilleren fra ‘The Favourite’ fortæller, at hun ikke kunne huske at have mødt Chadwick Boseman, som repræsenterede ‘Black Panther’ ved prisuddelingen, og da Norton bliver ved med at spørge ind til aftenen slår hun fast, at hun slet ikke »kan huske noget«.

»Det fantastiske ved Oscar, er, at der er en bar lige bag ved auditoriet, hvor alle hænger ud. Der er hundredvis af seat fillers, så de fleste er ude i baren og drikke sig fulde«, fortæller Colman.

Gense den spontane og bevægende takketale herunder.

Læs også: Anmeldelse af Oscar 2019 – Oscar-showet er i sit livs krise

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af