’Sonic the Hedgehog’ redesignet fra top til tå efter massiv fankritik – se den nye trailer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I foråret delte instruktør Jeff Fowler traileren til filmen ’Sonic the Hedgehog’, der skulle genoplive den højenergiske 90’er-videospilskarakter på det store lærred. Men traileren blev ikke just modtaget med åbne arme. Designet af selve hovedpersonen (eller -pindsvinet, om man vil) mødte faktisk så massiv kritik, at det fik Fowler til at tage det til sig og annoncere, han ville redesigne Sonic.

Nu er Sonic tilbage efter en gedigen make-over i produktionslokalet. Den første officielle trailer til ’Sonic the Hedgehog’ i den redesignede version er ude, og den spår om en betydeligt bedre skæbne for turbopindsvinet, end det første trailerflop gjorde.

Den nye trailer giver, ligesom den første af slagsen også gjorde, et indblik i filmen og dens karakterer – heriblandt Sonics sidekick spillet af James Marsden samt superskurken Dr. Robotnik spillet af en Jim Carrey, der lader til at være i ganske udmærket ondskabsfuld topform.

’Sonic the Hedgehog’ får dansk premiere den 13. februar 2020.

Se den nye trailer i toppen og den gamle version herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af