’Sonic the Hedgehog’ redesignet fra top til tå efter massiv fankritik – se den nye trailer

I foråret delte instruktør Jeff Fowler traileren til filmen ’Sonic the Hedgehog’, der skulle genoplive den højenergiske 90’er-videospilskarakter på det store lærred. Men traileren blev ikke just modtaget med åbne arme. Designet af selve hovedpersonen (eller -pindsvinet, om man vil) mødte faktisk så massiv kritik, at det fik Fowler til at tage det til sig og annoncere, han ville redesigne Sonic.

Nu er Sonic tilbage efter en gedigen make-over i produktionslokalet. Den første officielle trailer til ’Sonic the Hedgehog’ i den redesignede version er ude, og den spår om en betydeligt bedre skæbne for turbopindsvinet, end det første trailerflop gjorde.

Den nye trailer giver, ligesom den første af slagsen også gjorde, et indblik i filmen og dens karakterer – heriblandt Sonics sidekick spillet af James Marsden samt superskurken Dr. Robotnik spillet af en Jim Carrey, der lader til at være i ganske udmærket ondskabsfuld topform.

’Sonic the Hedgehog’ får dansk premiere den 13. februar 2020.

Se den nye trailer i toppen og den gamle version herunder.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af