Tredje sæson af ’Mindhunter’ midlertidigt parkeret af David Fincher

Tredje sæson af ’Mindhunter’ midlertidigt parkeret af David Fincher
Jonathan Groff i 'Mindhunter' sæson 2.

Er du blandt dem, der fik smag for David Finchers fremragende seriemorder-serie ’Mindhunter’ og ser frem til den tredje sæson, må du desværre væbne dig med tålmodighed. Den populære Netflix-serie er nemlig efter sigende blevet sat på hold, indtil David Fincher er færdig med sin næstkommende spillefilm, ’Mank’. Således lyder det i et nyt interview med ‘Mindhunter’-skuespiller Jonathan Groff i The Hollywood Reporter.

Optagelserne til ’Mank’, der ligeledes bliver til i et samarbejde med Netflix, påbegyndtes efter sigende tidligere på måneden, og den rygtes at få premiere engang i slutningen af næste år, hvilket formentlig skubber produktionen af ’Mindhunter’ til 2021. Kender man Fincher ret, er han nemlig med fra først til sidst i såvel præ- som postproduktionen, så det er ganske tvivlsomt, udviklingen ville finde sted uden hans indblanding.

Men i mellemtiden kan vi jo så passende se frem til ’Mank’, der er baseret på et oplæg fra Finchers egen far skrevet inden dennes død i 2003. Filmen handler om Orson Welles mindre kendte medforfatter, Herman Mankowitz, bag den ikoniske filmklassiker ’Citizen Kane’. Rollen som Mankowitz er besat af Gary Oldman, der desuden får selskab af blandt andre Amanda Seyfried, Lily Collins og Charles Dance.

Læs anmeldelse: ’Mindhunter’ sæson 2: David Finchers Netflix-serie er snigende uhyggelig – og nu også hjerteskærende

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af