Trevor Noah kommer til Danmark igen – indtager Royal Arena til foråret

Trevor Noah kommer til Danmark igen – indtager Royal Arena til foråret

Sidste år optrådte han for et pakket Forum. Og nu vender The Daily Show-vært og komiker Trevor Noah tilbage til Danmark som led i den kommende ‘Loud & Clear Tour’ – denne gang på en af landets største scener.

Siden sydafrikanske Noah i 2015 påtog sig en af de sværeste opgaver i underholdningsindustrien, nemlig at afløse Jon Stewart som centrum for ‘The Daily Show’, har han fundet en skarp stemme som Amerika-outsider med et yngre og friskere perspektiv end sine late night-kolleger. Noah har desuden bedrevet vellykket stand-up i godt over et årti, og det er den erfaring i kombination med værtsverdensberømmelsen, der bliver rygraden i showet når han flekser satiremusklerne i Royal Arena til foråret.

Talentet begrænser sig imidlertid ikke ‘blot’ (alt er relativt) til studierammerne og scenekanten: I 2016 skrev Noah således den selvbiografiske ‘Born a Crime: Stories from a South African Childhood’, der blev en prisbelønnet bestseller.

Trevor Noah indtager Royal Arena med ‘Loud & Clear Tour’ 31. maj. Billetsalget starter via Ticketmaster 8. november kl. 10. 

Læs også: Leonardo DiCaprio hænger ud med sit nye idol, klimaaktivist Greta Thunberg

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af