Zac Efron lander hovedrolle i ’Crazy, Stupid, Love’-instruktørers kommende komedie: ’King of the Jungle’

Zac Efron lander hovedrolle i ’Crazy, Stupid, Love’-instruktørers kommende komedie: ’King of the Jungle’
Zac Efron til premiere på 'The Greatest Showman'. (Foto: Lisa Maree Williams/Getty Images)

Zac Efron har takket ja til en tur i junglen i den kommende komedie ’King of the Jungle’, skriver Deadline. Komedien instrueres af ’Crazy, Stupid, Love’-skaberne Glenn Ficarra og John Requa ud fra et screenplay skrevet af den prisvindende forfatterduo Scott Alexander og Larry Karaszewski (der blandt andet har siddet bag tasterne til ’American Crime Story’ og senest ‘Dolemite Is My Name!’).

Filmen er baseret på en artikel fra Wired Magazine, hvor journalist Joshua Davis fortæller historien om den succesfulde antivirusprogram-skaber John McAfee, der tog sin formue fra McAfee-antivirusprogrammet, pakkede dine sydfrugter og rejste til en jungle i Belize for at leve det vilde liv med ulovlige våben, paranoia, mordanklager og sex – sidstnævnte i en tilstrækkelig mængde til at have mundet ud i 47 biologiske børn, hvis man skal tro hans tweets fra det seneste år.

Zac Efron skal spille rollen som en Wired-journalist, der skal interviewe McAfee, men som ender med at blive hevet med ind i MacAfees junglegalskab.

’King of the Jungle’ har været på tegnebrættet en god rum tid, og det har tidligere rygtedes, at først Johnny Depp skulle spille rollen som McAfee, dernæst Michael Keaton, mens Seth Rogen skulle have haft rollen den rolle som journalist, som Efron nu har landet. Hvem, der skal spille rollen som McAfee, er nu uvist, men da filmen gerne skulle skydes allerede i begyndelsen af 2020, kan man forestille sig, at et nyt navn til rollen som den excentriske junglekonge burde være lige på trapperne.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af