26 millioner så ‘The Irishman’ på Netflix den første uge, meddeler Netflix

26 millioner så ‘The Irishman’ på Netflix den første uge, meddeler Netflix
Jesse Plemons, Ray Romano, Robert De Niro og Al Pacino i 'The Irishman'.

Den anden dag kunne vi baseret på en næsten videnskabelig undersøgelse konkludere, at ’The Irishman’ muligvis var bedst tjent med at blive set i biografen. Det samme har filmens instruktør Martin Scorsese udtalt.

Men hjemme i stuerne havde 26,4 millioner husstande allerede set filmen inden for dens første uge på Netflix. Chefen for streamingtjenesten, Ted Sarandos, har yderligere udtalt ved pengeinstituttet UBS’s globale konference for teknologi, medier og teleselskaber, at de forudser, at filmen vil blive streamet af 40 millioner husstande inden slutningen af måneden, kunne The Hollywood Reporter rapportere.

Husstande skal dog forstås efter streaminggigantens målestok, hvor det betyder, at en given konto har set mindst 70 procent af filmen. Netflix har efter sigende brugt over 150 millioner dollars på filmen, hvilket gør den til deres absolut største filmssatsning nogensinde.

Derudover har Netflix tradition for kun at offentliggøre deres mest imponerende tal, så skulle ’The Irishman’ ikke indfri forventningerne, kommer medierne ikke nødvendigvis til at høre om det.

Selvom ’The Irishman’ er instrueret af Martin Scorsese, er filmen med sin udførlige gangsterfortælling og omfattende spilletid ikke nødvendigvis en oplagt streamingssuces. Derfor er tallene flotte. Men selv hvis filmen bliver set af 40 millioner husstande, som Sarandos forudser, kan den ikke konkurrere med tjenestens mest populære titler.

Susanne Bier-filmen ’Bird Box’ blev efter sigende streamet af 80 millioner husstande, ’Murder Mystery’ med Adam Sandler og Jennifer Aniston er set af 73 millioner. Og på seriefronten ligger tredje sæson af ’Stranger Things’ eksempelvis på 63 millioner.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af