Eddie Murphy lagde ‘Saturday Night Live’ ned med første værtskab i 30 år – gæsteoptrædener fra bl.a. Chris Rock og Dave Chapelle

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Eddie Murphy triumferede som vært under gårsdagens ‘Saturday Night Live’, der markerede hans tilbagevenden til det populære sketchshow for første gang i 30 år. Og at der var lagt i kakkelovnen til et comeback af kaliber stod allerede klart fra åbningsmonologen, hvor Murphy fik selskab af Dave Chapelle, Chris Rock, Tracy Morgan og Kenan Thompson, der (selvfølgelig) alle havde et par veloplagte jokes i ærmet.

Murphy brugte aftenen på at genopføre en række af sine gamle karakterer fra sin tid som fast medlem af ‘SNL’, hvilket blandt andet betød gensyn med Mr. Robinson, der stjæler sine hvide naboers Amazon-pakker i det gentrificerede USA á la nutiden, og Gumby, som hi-jackede ‘Weekend Update’-segmentet fra Colin Jost, der havde utroligt svært ved at holde masken under seancen.

Karakteren Buckwheat lagde også vejen forbi i en spoof af ‘The Masked Singer’, mens vi også fik gensyn med Velvet Jones, der deltog i en udgave af ‘Black Jeopardy’. Murphy spillede også patriarken under en stor julemiddag, en deltager i en jule-bagekonkurrence, hvis kage mislykkes fuldkommen, og en julenisse, der bliver øjenvidne til et isbjørneangreb på Nordpolen. Aftenen bød desuden på musikalske indslag fra Lizzo.

Anledningen til Eddie Murphys comeback-show var selvfølgelig Netflix-komedien ‘Dolemite Is My Name‘, der er nomineret til to Golden Globes, her i blandt for Eddie Murphys præstation. Murphy er desuden snart aktuel med en sequel til klassikeren ‘Coming to America’, mens Netflix næste år udgiver en ‘Comedy Special’ med komikeren.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af