Lizzo cementerede sin stjernestatus med stærk ‘Saturday Night Live’-optræden

Lizzo har allerede leveret en af årets bedste musikalske tv-optrædener, men i nattens ‘Saturday Night Live’ gav hun sig selv hård konkurrence med to energiske optrædener, der cementerede hendes stjernestatus.

Sangeren lagde ud med den Grammy-nominerede single ‘Truth Hurts’, der blev fremført med live band og dansere, mens Lizzo emmede af musikalsk overskud. Prikken over i’et kom med gennembrudshittet ‘Good as Hell’, der blev fremført med stram koreografi og Lizzos altid stærke vokal.

Lizzo har haft et vildt 2019, der blandt andet har budt på sangerens tredje studiealbum ‘Cuz I Love‘, som sikrede Lizzo sit store kommercielle gennembrud. Hun er lige nu blandt favoritterne til den snarlige Grammy-uddeling.

Mens Lizzo imponerede med sin musikalske ekvilibrisme, lagde Eddie Murphy ‘Saturday Night Live’ ned, da han vendte tilbage som vært for showet for første gang i 30 år med talrige veloplagte sketches – og gensyn med hans ikoniske karakterer.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af