Første klip fra ‘A Quiet Place: Part 2’ lover endnu mere lydløs spænding

John Krasinski (bedst kendt for sin rolle som Jim Halpert i ’The Office’) tog røven på os alle, da han skrev og instruerede den effektive gyser ’A Quiet Place’ sidste år. Nu er han klar til endnu engang at få os til at holde vejret i biografsædet med ’A Quiet Place: Part 2’, hvor første ildevarslende klip er udkommet.

I det første korte – og næsten lydløse – klip fra filmen ser vi familien Abbott bevæge sig ud i den farlige post-apokalyptiske verden. Stadig tvunget til at være helt stille begiver de sig ud på farlig grund uden for de nøje afmærkede og lyddæmpende sandstier.

Sidst vi så Evelyn Abbott (Emily Blunt) ladede hun sin shotgun og gjorde sig klar til at forsvare sin familie mod de lydfølsomme monstre. Med denne åbne slutning in mente ville det give god mening, hvis den nye film fortsatte, hvor den første slap.

Udover Emily Blunt er Millicent Simmonds og Noah Jupe også tilbage i rollerne som hendes børn. Af nye kræfter tilføjer ’A Quiet Place: Part 2’ navne som Djimon Hounsou (’Blood Diamond’, ’Spider-Man: Homecoming’), Cillian Murphy (’Dunkirk’, ’Peaky Blinders) og Wayne Duvall (Lincoln’).

Den første film blev velfortjent nomineret til en Oscar for bedste lydklip. Her på sitet gav vi den fire stjerner og kaldte den et »yderst interessant bekendtskab med intense scener og en suveræn præmis«. Det bliver spændende at se, om Krasinski formår at skabe en lige så neglebidende oplevelse denne gang.

’A Quiet Place: Part 2’ får dansk biografpremiere 19. marts næste år.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af