Første lange trailer til Disneys liveaction-remake af ’Mulan’ byder på smukke billeder og storslåede kampscener

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Alene i år har vi set genindspilninger af tegnefilmklassikerne ‘Dumbo’, ‘Aladdin’ og ‘Løvernes Konge’, og det ser ikke ud til, at Disney sætter farten ned i deres samlebåndsproduktion af liveaction-remakes.

Næste film på tapetet er ’Mulan’, og når man ser den første lange trailer, så virker det faktisk, som om en genindspilning med rigtige mennesker giver mening i dette tilfælde taget de episke kampscener, smukke kostumer og mere seriøse tone i betragtning.

I rollen som Mulan finder vi kinesiske Yifei Liu (’The Forbidden Kingdom’), som tidligere i år kom i modvind i sit hjemland, da hun erklærede sin støtte til politiet i Hong Kong i forbindelse med de voldsomme demonstrationer. Derudover medvirker blandt andre Donnie Yen (’Rogue One: A Star Wars Story’) og kampsportikonet Jet Li (’The One’, ’The Expendables’-trilogien).

Den originale tegnefilm fra 1998 om den unge kvinde, der går undercover i den kinesiske hær forklædt som mand, var en af Disneys største succeser i 90’erne, både blandt anmeldere og publikum.

Også sangene var store hits – ikke mindst herhjemme, hvor Stig Rossens version af ’Rigtige mænd’ stadig finder vej til mange playlister. Det var derfor til mange fans store skuffelse, da det blev meldt ud, at den nye udgave ikke var en musical, ligesom Mulans tro hjælper i form af dragen Mushu heller ikke er at finde nogen steder.

Den nye film, som ligesom tegnefilmen bygger på en 1500 år gammel kinesisk legende, er instrueret af Niki Caro, der kommer fra en baggrund primært bestående af dramaer, heriblandt ’Whale Rider’ og ’The Zookeepers Wife’.

Liveaction-remaket af ’Mulan’ kan ses i biografen fra 26. marts.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af