‘Game of Thrones’-skabere filmatiserer kendt gyserforfatter – men ikke for Netflix

‘Game of Thrones’-skabere filmatiserer kendt gyserforfatter – men ikke for Netflix
'Game of Thrones'-skaberne David Benioff og D.B. Weiss ved Emmys 2019. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

På trods af det ellers så travle forestående Netflix-samarbejde, der gjorde at ’Game of Thrones’-skaberne D.B. Weiss og David Benioff måtte droppe deres planlagte ’Star Wars’-trilogi, har de nu en film i støbeskeen. Men ikke i samarbejde med streaming-giganten.

De to kreative hjerner har ifølge mediet Deadline underskrevet en filmkontrakt med Warner Bros., hvor de skal stå bag en overnaturlig gyser-biopic om den amerikanske horror-forfatter H.P. Lovecraft.

Forfatteren, der skrev i starten af 1900-tallet, er kendt for sine mange skræmmende overnaturlige skabninger, der blandt andet har inspireret The Upside Downs udyr i ‘Stranger Things’. I Benioffs og Weiss’ kommende film leges der med ideen om, at Lovecraft muligvis ikke fandt på de mange gruopvækkende monstre, men at de var ganske virkelige. Heriblandt hans mest kendte monster Cthulhu. Filmen er baseret på en graphic novel skrevet af Hans Rodionoff med titlen ’Lovecraft’.

Manuskriptet bliver forfattet af Phil Hay og Matt Manfredi, som i gyserafdelingen før har arbejdet sammen med instruktøren Karyn Kusama på ’The Invitation’ og senest actiondramaet ’Destroyer’ med Nicole Kidman. Kusama er også executive producer på Lovecraft-projektet.

Da Weiss og Benioff måtte droppe ’Star Wars’ på grund af manglende tid, er det en smule overraskende, at de nu annoncerer en filmproduktion med et andet selskab end Netflix. De har dog eftersigende været tilknyttet i årevis, men har manglet tid på grund af ’Game of Thrones’.

Projektet har endnu ingen titel.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af