Livet rammer hårdt som en god ryger i teaser til fjerde sæson af ‘High Maintenance’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Når livet rammer hårdt, svarer man igen med at fyre en fed. Sådan er stilen atter i den kommende sæson af HBO’s komedieserie ‘High Maintenance’.

Serien om dealeren The Guy, der på cykel leverer weed til New Yorks spraglede beboere, vender tilbage med fjerde sæson i starten af februar.

De to skabere, Katja Blichfeld og Ben Sinclair, hvoraf sidstnævnte også spiller seriens samlende cykelbud, fik i sin tid ideen til serien, mens de cyklede rundt i byen, der aldrig sover, hvilket muligvis er nøglen til det virkelighedsnære urbane udtryk.

’High Maintenance’ er desuden et af streamingalderens små mirakler, da den startede som en webserie på vimeo, hvor den efter seks sæsoner blev samlet op af HBO.

Newyorker-serien, der blandt andet gjorde indtryk ved at fortælle fra en hunds synspunkt i afsnittet ’Grandpa’, har også givet skærmtid til kendisser som ’Orange is the New Black’-skuespilleren Yael Stone og ’Girls’-bagkvinden Lena Dunham. De røgtrængende byboere kan altså være hvem som helst i dealereventyret.

Vi har tidligere udnævnt ’High Maintenance’ til en af årtiets vigtigste serier, blandt andet på grund af den måde, seriens format gav en »uimodståelig snack-kvalitet, som blev løftet af narrative eksperimenter, der anviste nye veje for komedieserien i det hele taget«.

At dømme på den nye teaser kan man i hvert fald glæde sig til rigeligt af sjove kameragreb, der understreger seriens legende stil.

‘High Maintenance’ får premiere 7. februar på HBO Nordic. 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af