Ny version af ’Cats’ med »forbedrede visuelle effekter« på vej til biograferne efter katastrofal premiere

Ny version af ’Cats’ med »forbedrede visuelle effekter« på vej til biograferne efter katastrofal premiere
Taylor Swift i 'Cats'.

Siden fredagens premiere på musical-storfilmen ’Cats’ har alverdens anmeldere ivrigt forsøgt at overgå hinanden i kreative tilsvininger af produktionen – og i særdeleshed dens visuelle effekter, der forvandler navne som Taylor Swift, Idris Elba, Judi Dench, Ian McKellen, Jennifer Hudson og Jason Derulo til katte. Men efter den ganske katastrofale (seriøst, no pun intended) åbningsweekend har instruktør Tom Hooper i 11. time forsøgt at redde sit firbenede hjertebarn.

Universal har meddelt, at en ny version af filmen er sendt afsted til biograferne nu. Den nye version skulle rumme »nogle forbedrede visuelle effekter,« skriver The Hollywood Reporter, og studiet beder således biograferne om at udskifte den gamle version af filmen så hurtigt som muligt.

Hooper har tidligere indrømmet, at det var på et hængende hår, at de blev færdige med det omfattende CGI-arbejde inden premieren. I en udtalelse til Variety afslørede Hooper, at han først blev færdig med filmen få timer inden dens verdenspremiere efter en intens slutspurt af et 36 timer langt arbejdsdøgn.

’Cats’ får dansk premiere den 25. december.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af