Oplev ‘Fleabag’ på det store lærred i København – men du skal skynde dig, hvis du vil med

Oplev ‘Fleabag’ på det store lærred i København – men du skal skynde dig, hvis du vil med
Phoebe Waller-Bridge som Fleabag.

Er du en af de mange, der som os har lidt af seriøse ‘Fleabag’-abstinenser siden anden og sidste sæson af Phoebe Waller-Bridges mesterlige millennial-serie landede på Amazon Prime tidligere i år, så er der her godt nyt til trængende julehjerter.

‘Fleabag’ udsprang oprindeligt af Waller-Bridges lille one-woman-scenestykke i Edinburgh, og post-serieafslutningen satte stortalentet endegyldigt punktum for karakterens rejse med en teateropsætning i London i efteråret. Sæderne til det meget begrænsede antal shows blev selvsagt revet væk på få minutter, men nu har du mulighed for at se stykket på det store lærred herhjemme.

Det går ned i Empire Bio på Nørrebro 18. januar med introduktion af Soundvenues filmskribent og ‘Fleabag’-fangirl Lise Ulrich. Og da det er en one night only-forestilling, skal du være vaks ved billetlugen allerede nu.

Læs mere om eventen og book dine billetter her.

Du kan også læse Lises anmeldelse af ‘Fleabag’ sæson 2 OG hør hende og filmredaktør Jacob Ludvigsen diskutere ‘Fleabag’ i vores film og serie-podcast SOUNDVENUE STREAMER.

 

 

 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af