Se Larry David i brødrister-tvekamp i første teaser til 10. sæson af ’Curb Your Enthusiasm’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Vi kender det alle sammen. Sommetider rister brødristeren ganske enkelt ikke brødet hurtigt nok. Man kan vælge at afbryde sin brødristers ædle foretagende, spise sine præmature skiver og forbande sin utålmodighed for hver blød bid. Man kan også lade utålmodigheden tage helt over og råbe ad sin brødrister, hvilket synes særligt passende, hvis hele riste-scenariet er akkompagneret af klovnagtige (og halvfranske?) harmonikatoner og en falde-på-halen-agtig tuba.

Larry David forsøger sådan set på begge dele i første teaser til den kommende 10. sæson af ’Curb Your Enthusiasm’, der ganske fint giver et billede af, hvordan seriens trofaste fanbase har det i disse tider, hvor sæsonen er lige på trapperne – og alligevel synes urimeligt langt væk. »Vi kan heller ikke vente,« lyder slutteksten til teaseren.

Heldigvis skal vi ikke vente så frygteligt længe endnu. Tidligere på måneden blev det nemlig offentliggjort, at den lovpriste HBO-serie vender tilbage til skærmen til januar 2020.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af