Brad Pitt joker om Tinder og forholdet til Angelina Jolie i herlig takketale

Brad Pitt joker om Tinder og forholdet til Angelina Jolie i herlig takketale
Brad Pitt ved SAG Awards natten til mandag. (Foto: Rich Fury / GettyImages)

Da Brad Pitt modtog sin SAG-pris for sin birolle i ’Once Upon A Time In Hollywood’ natten til mandag, gik det ikke stille for sig. Under sin takketale leverede den 56-årige skuespiller den ene joke efter den anden, om alt fra fod-fetiches til Tinder-dating og hans anstrengte forhold til ekskonen Angelina Jolie.

»Det her må jeg tilføje til beskrivelsen på min Tinder-profil!«, indledte stjernen til stor morskab i salen. Han fortsatte:

»Jeg vil gerne sige tak til mine medskuespillere: Leo, Margot Robbie, Margot Robbies fødder, Margaret Qualleys fødder, Dakota Fannings fødder«, sagde Pitt storsmilende som en stikpille til instruktør Quentin Tarantinos kendte fascination af netop denne kropsdel.

»Jeg tror helt alvorligt, at Quentin har skilt flere kvinder fra deres fodtøj end en kropsscanner i en lufthavn«, fastslog han.

Komikken tog derefter et selvironisk sving, idet Pitt sluttede talen af med følgende kommentar med reference til sin rolle som den tilbagelænede Cliff Booth i ’Once Upon a Time in Hollywood’ og til sit eget privatliv:

»Lad mig være ærlig og sige: Det her var en svær rolle! Jeg skulle spille en fyr, som tog sin trøje af, røg sig skæv og havde svært ved at kommunikere med sin kone. Det var udfordrende!«.

Prisen fra SAG, som er skuespillernes fagforbund i USA, lover godt for Pitts chancer for at modtage sin første Oscar som skuespiller, når de gyldne priser bliver uddelt 9. februar.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af