Bradley Coopers næste store filmprojekt om komponistlegende er kommet i stald hos Netflix

Bradley Coopers næste store filmprojekt om komponistlegende er kommet i stald hos Netflix
Foto: Carlos Alvarez/Getty Images

Efter den massive succes, Bradley Cooper kunne høste for sin instruktørdebut med 2018-bedriften ’A Star Is Born’, er det ikke underligt, Cooper har fået blod på tanden. Han er nemlig endnu en gang klar til både at instruere, producere og spille hovedrollen i et nyt filmprojekt, som netop er kommet i stald hos Netflix.

Det nye projekt, som ellers tidligere var under udvikling hos Paramount, er et biografisk drama om den amerikanske komponist-legende Leonard Bernstein og hans ægteskab med den chilenske skuespiller Felicia Montealegre. Bernstein, der bedst af alt er kendt for at stå bag musikken til den ikoniske musicalklassiker ’West Side Story’, var gift med Montealegre fra 1951 frem til hendes død i 1978. Manuskriptet skulle efter sigende strække sig over 30 år, hvilket øjensynligt skulle kunne rumme kærlighedshistorien fra først til sidst.

Bradley Cooper sidder desuden også bag tasterne til filmens manuskript i selskab med den Oscar-vindende ’Spotlight’-manuskriptforfatter Josh Singer. På produktionssiden får Cooper selskab af prominente navne som Steven Spielberg, Martin Scorsese og ’Joker’-instruktør Todd Phillips.

Filmen har officielt været på tegnebrættet i to års tid. Oprindeligt var det ifølge IndieWire meningen, at Martin Scorsese skulle have instrueret projektet, men han overlod tjansen til Cooper, idet han selv var i færd med færdiggørelsen af ’The Irishman’ på daværende tidspunkt.

Produktionen ventes ifølge Deadline at gå i gang i begyndelsen af næste år. Lige som det var tilfældet med ’The Irishman’ og ’Marriage Story’, vil også denne film få biografpremiere, inden den lander til streaming på Netflix.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af