Holdet bag ’Uncut Gems’ udgiver overraskende kortfilm med Adam Sandler

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Kan man ikke vente med at se Safdie-brødrenes anmelderroste ’Uncut Gems’Netflix i slutningen af januar, er der godt nyt i form af en seks minutter lang kortfilm, der kan ses på Vimeo.

I ’Goldman v Silverman’, skrevet og instrueret af Josh og Benny Safdie, møder vi gadekunstnerne Goldman (Adam Sandler) og Silverman (Benny Safdie selv), der begge forsøger at tjene til dagen og vejen på Times Square. Pladsen må åbenbart være trang, eller også holder deres respektive egoer ikke til konkurrencen, for der går ikke længe, før en gadekrig udbryder imellem de to – til stor forbavselse for de passerende turister.

’Goldman v Silverman’ er lavet af en lille forsamling af holdet bag ’Uncut Gems’, der også blev indspillet i New York. Udover den lignende location er det ikke svært at se sammenhængen mellem ’Goldman v Silverman’ og ’Uncut Gems’: Det levende kamera og den lidt flippede lydside giver god plads til Sandler, der (præcis ligesom i ’Uncut Gems’) har rollen som en mand, der kæmper med alle midler for at få selv de mindste ting i hverdagen til at gå op.

Safdie-brødrene har tidligere leveret anmelderdarlingen ’Good Time’ med Robert Pattinson i front. Men med ’Uncut Gems’ med Sandler i hovedrollen som lusket juveler har makkerparret fået et bredere gennembrud som nogle af tidens mest interessante filmskabere.

Brødene og Sandler har høstet en række priser for deres portræt af New Yorks griske diamantbranche, men få dage efter ’Goldman v Silverman’ blev lagt ud på Vimeo, blev ’Uncut Gems’ komplet ignoreret af Oscar-akademiet.

’Uncut Gems’ kommer på Netflix 31. januar

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af