Jared Leto går all in som blodtørstig Marvel-antihelt i første trailer til svenskinstruerede ’Morbius’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Mens Joaquin Phoenix og hans ’Joker’ oplever kronede dage som årets ultimative topscorer i gårsdagens annoncerede Oscar-nomineringer, landede en ny trailer, i hvilken Jared Leto bevæger sig bort fra sin egen Joker-fadæse og går all in på et nyt superhelteunivers i ’Morbius’ – instrueret af svenske Daniel Espinosa.

Leto spiller rollen som Dr. Michael Morbius: En forsker, der lider af en sjælden blodsygdom, som han forsøger at kurere. I forsøget undergår han en fysisk transformation, der i stedet for at kurere ham, giver ham vampyrlignende kræfter og smag for lifligt menneskeblod. Figuren Morbius dukkede op som skurk i ’Spider-Man’-tegneserier i 70’erne og spillede sidenhen hovedrollen som antihelt i egen hæfter.

Jared Leto får på rollelisten selskab af blandt andre Matt Smith, Adria Arjona, Jared Harris, Tyrese Gibson og ikke mindst Michael Keaton.

Filmens instruktør, svenske Daniel Espinosa, er uddannet fra Den Danske Filmskole i 2001 og slog bredt igennem med den svenske hitthriller ’Snabba Cash’ i 2010. Senest begik han rumgyseren ’Life’ med Jake Gyllehaal og Ryan Reynolds i 2017.

’Morbius’ bliver den anden af de ’Spider-Man’-associerede film fra Sony’s Marvel Universe, der i 2018 rystede (den mindre heldige) ’Venom’ af sig med Tom Hardy i hovedrollen.

’Morbius’ får dansk premiere den 30. juli 2020.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af