Nicole Kidman går op i limningen i første trailer til Susanne Biers stjernespækkede HBO-serie ‘The Undoing’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Susanne Biers internationale tv-karriere, der både tæller den Emmy-vindende miniserie ‘Natportieren‘ og Netflix’ monsterhit ‘Bird Box‘, når et foreløbigt højdepunkt med HBO-miniserien ‘The Undoing’, som er på vores liste over årets mest ventede serier.

Her instruerer hun nogle af Hollywoods største stjerner, blandt andet Nicole Kidman, der indtager hovedrollen som den succesfulde psykolog Grace Sachs. Hun lever et perfekt overklasseliv i New York med sin hengivne mand (Hugh Grant) og elskede søn (stortalentet Noah Jupe).

Men et par uger inden Graces karriere kulminerer med en prestigefyldt bogudgivelse, styrter hendes verden sammen, da hun pludselig står over for et voldsomt dødsfald og hendes mand forsvinder.

Den højspændte trailer smager lidt af ‘Gone Girl’, med det omsluttende mediecirkus, Grace bliver involveret i, mens Biers signatur close ups og karakteristiske stordramatik også er til at føle på.

‘The Undoing’ er skrevet af David E. Kelley (‘Big Little Lies’), baseret på romanen ‘You Should Have Known’, og har premiere på HBO Nordic til maj. Foruden Kidman og Grant medvirker også Donald Sutherland, Edgar Ramirez og Sofie Gråbøl. Bier har instrueret alle seks afsnit.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af