Se den første trailer til DR’s nye store søndagsserie, ‘Når støvet har lagt sig’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Efter sidste års ’Fred til lands’ er DR nu klar med forårets store søndagssatsning – og at dømme efter traileren bliver det ikke mindre dramatisk.

Igennem 10 afsnit følger ‘Når støvet har lagt sig’ således otte forskellige mennesker i deres liv op til et terrorangreb og i tiden efter. I en pressemeddelelse skriver DR om den intrikate fortælling:

»Mens historierne fletter sig ind og ud af hinanden dykker serien ned i, hvad det er, der binder os sammen som mennesker – og hvordan vi påvirker hinanden i de valg, vi træffer. I kærlighedsforhold, i familien, mellem venner og på arbejdet – fra små bånd i de nære relationer til de større fællesskaber. Hvad sker der så i det enkelte menneske og i samfundet, når fællesskabet bliver angrebet?«.

På seriens rolleliste ses blandt andre Bodil-nominerede Jacob Lohmann (’Den tid på året’, ’De frivillige’), Karen-Lise Mynster (’Den tid på året’), Arian Kashef (‘Fred til lands’), Henning Jensen (‘Sommeren ’92’) og debutanten Katinka Lærke Petersen.

’Når støvet har lagt sig’ er skrevet af Ida Maria Rydén (’Dicte’) og Dorte Høgh (’Drabet’). Den instrueres af stjerneskuddet Milad Alami, der i 2018 modtog anmelderroser for filmen ’Charmøren’, som blev nomineret til både Bodil og Robert-priser.

Premiere på DR1 2. februar kl. 20. Første afsnit kan ses på DRTV samme dag fra kl. 06.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af