Traileren til Jon Stewarts nye film ’Irresistible’ er ikke til at stå for

Traileren til Jon Stewarts nye film ’Irresistible’ er ikke til at stå for
Steve Carell og Rose Byrne i 'Irresistible’.

Med den nye film ’Irresistible’ vender Jon Stewart tilbage til komikken efter at havde holdt relativt lav profil siden sin afsked med the ’The Daily Show’ i 2015.

I den nye trailer til Stewarts politiske komedie ses hans tidligere ’Daily Show’-makker Steve Carell i hovedrollen som demokraten, der er klar til at bruge alle kneb for at vinde over en vis Donald Trump.

Imens det næste amerikanske valg nærmer sig med hastige skridt beslutter den demokratiske valgkampagnemedarbejder Gary sig nemlig for at indtage svingstaten Wisconsin med en ægte trojansk hest.

Alle i staten lader nemlig til at lytte til den lokale bonde og tidligere soldat (Chris Cooper), der med sin voksende Youtube-kanal kan blive den perfekte indgangsvinkel til demokratisk sejr.

Gary er desværre ikke den eneste med planer om en viral Youtube-sensation, og snart dukker den republikanske valgkampagne også op, anført af Rose Byrne, som den hårdtarbejdende demokrat desværre næsten ikke kan modstå.

Stewart debuterede i 2014 som instruktør med den alvorlige gidselhistorie ’Rosewater’, der havde danske Kim Bodnia i rollen som torturbøddel over for Gael Garcia Bernal. Men med ’Irresistible’ vender Stewart tilbage til den klassiske samfundskritiske ironi, som vi kender ham bedst for.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af