Witherspoon og Washington leverer højspændte ’Big Little Lies’-vibes i ’Little Fires Everywhere’-trailer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det ene øjeblik ser Reese Witherspoon alias Elena Richardson sin prangende villa gå op i flammer. Det næste har vi skruet tiden tilbage for at komme til bunds i, hvem der kunne have fundet på at sætte ind til herligheden – med hende selv indeni.

Hemmelighedskræmmeriet blandt nabolagets kvinder omgiver den nye trailer til Hulu-dramaserien ’Little Fires Everywhere’ som et røgslør – ikke ulig successen ’Big Little Lies’, som Witherspoon også spillede en stærk hovedrolle i. Denne gang spiller Witherspoon over for Kerry Washington, der indtager rollen som den udfordrede alenemor Mia Warren, som står i stærk kontrast til Witherspoons krid-hamrende-hvide, privilegerede overklassemor. En kontrast, der bliver tåkrummende tydelig, da Witherspoon forsøger at hverve Washington som hushjælp for at »hjælpe hende«.

»En god mor træffer gode valg,« lyder det fra Witherspoons Elena. »Du traf ikke gode valg. Du havde gode valg,« lyder konklusionen fra Washingtons Mia.

Washington og Witherspoon får på rollelisten selskab af blandt andre Joshua Jackson, Rosemarie DeWitt, Jade Pettyjohn og Jordan Elsass.

’Little Fires Everywhere’ er instrueret af Lynn Shelton (’Your Sister’s Sister’). Serien får premiere via Hulu i USA den 18. marts. En dansk premiere er endnu ikke offentliggjort.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af