Adam Sandler vinder endelig (!) en pris for ‘Uncut Gems’ – se hans morsomme takketale ved Independent Spirit Awards

Adam Sandler vinder endelig (!) en pris for ‘Uncut Gems’ – se hans morsomme takketale ved Independent Spirit Awards
Adam Sandler på scenen ved Independent Spirit Awards 2020. (Foto: Tommaso Boddi/Getty Images)

Det var et af nyere tids største Oscar-snubs, da Adam Sandler ikke blev nomineret i kategorien for bedste mandlige hovedrolle for sin kompromisløse skildring af den selvdestruktive gambler Howard Ratner i Safdie-brødrenes hæsblæsende ‘Uncut Gems’.

Men lørdag aften blev der rådet bod på uretfærdigheden, da Sandler vandt prisen ved Independent Spirit Awards, der hvert år hylder den uafhængige filmkunst dagen inden Oscar-uddelingen, som traditionelt skeler mere til de store studiefilm.

Og det var en tydeligt glad Adam Sandler, der indtog scenen og kastede sig ud i en længere vindertale – fremført med en goofy hæs stemmeføring, som en slags selvparodi – der fremkaldte store latterudbrud i salen.

Sandler gav blandt andet et shotout til sine mednominerede: »Fra nu af og til evig tid vil I være kendt som de fyre, der tabte til motherfucking Adam Sandler!«, jokede han.

Skuespilleren sammenlignede også sit Oscar-snub med et lignende scenarie i hans ungdom, hvor han ikke blev kåret som den flotteste i sin high school-blå bog: »I stedet ærede mine skolekammerater mig med den, indrømmet, noget mindre prestigefyldte ‘Bedste personlighed’-pris. Når jeg kigger rundt i dette lokale, indser jeg, at Independent Spirit Awards er Hollywoods svar på ‘Bedste personlighed’-prisen«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af