Alle ‘Friends’-skuespillere har indgået aftale om reunion-afsnit

Alle ‘Friends’-skuespillere har indgået aftale om reunion-afsnit
Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, Jennifer Aniston, David Schwimmer, Matthew Perry, Courteney Cox i 'Friends'.

Den ikoniske gruppe fra ‘Friends’ er tættere på en reunion end nogensinde før, skriver Deadline.com.

I kølvandet på sidste års mange fejlslagne forhandlinger omkring seriens 25-års-jubilæum lader det til, at Warner Bros. har fået en aftale om et afsnit af en times varighed på benene.

Selvom meget omkring den nye episode endnu er usikkert, skriver Deadline, at hele det gamle ’Friends’-cast nu endelig har skrevet under på aftaler omkring det nye projekt.

Efter sigende står Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matt LeBlanc og Matthew Perry alle til at modtage omkring 27 millioner kroner for at ’dukke op’ til reunionen.

For indtil videre er forhandlingerne om genforeningen baseret på idéen om et unscripted manuskript. Det betyder, at afsnittet måske kan blive delvist improviseret og i sidste ende ’bare’  være en reunion-talk om skuespillerne og skabernes oplevelser med hitshowet.

Man gør måske derfor klogt i at slå koldt vand i blodet, selvom Chandler-skuespiller Matthew Perrys kryptiske tweet fra starten af denne uge, hvor forhandlinger om episoden efter sigende fandt sted, gør det svært ikke at glæde sig en smule over nyheden om et potentielt gensyn med vennerne.

Hvis reunion-episoden bliver til noget, vil den kunne ses på Warners kommende streamingtjeneste HBO Max, der har ’Friends’-rettighederne fra i år.

HBO Max lanceres i USA til maj, men det vides endnu ikke, hvornår tjenesten kommer til Danmark – hvis den overhovedet gør.

Se også: De 10 bedste ‘Friends’-afsnit – rangeret

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af