De første billeder fra Wes Andersons ’The French Dispatch’ er ude – inkl. filmplakat med Timothée Chalamet i badekar

De første billeder fra Wes Andersons ’The French Dispatch’ er ude – inkl. filmplakat med Timothée Chalamet i badekar
Foto: Searchlight Pictures

Har man set et par af Wes Andersons film, vil man formentlig kunne genkende hans cinematiske udtryk på et splitsekund. Således vil den kvikke Wes-fan garanteret også føle en form for gensynets glæde, nu da der er kommet en forsmag på filmskaberens distinkte stil anno 2020 i form af de første billeder fra hans næstkommende film, ’The French Dispatch’.

The New Yorker har via distributøren Searchlight Pictures delt de første billeder fra den stjernespækkede Anderson-film, der har navne som Bill Murray, Benicio del Toro, Adrien Brody, Timothée Chalamet, Saoirse Ronan, Elisabeth Moss og Tilda Swinton på den kilometerlange rolleliste.

Filmen omhandler et amerikansk magasin i 1940-50’ernes fiktive franske metropolis Ennui-sur-Blasé, hvor en mandlig journalist med Andersons egne ord »kæmper for at skrive det, han gerne vil«.

De første billeder fra ’The French Dispatch’ får desuden selskab af en ny filmplakat, hvor en række af filmens karakterer er afbilledet i charmerende tegneserieformat – med masser af Anderson’sk symmetri, detaljer og kulører. Se plakaten samt et udvalg af billederne (fra Searchlight Pictures) via The New Yorker herunder.

‘The French Dispatch’ får amerikansk premiere den 24. juli.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af