HBO’s ventede skaterserie ’Betty’ har fået sin første trailer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I 2015 brød Crystal Moselle igennem med den anmelderroste dokumentarfilm ‘The Wolfpack’. I 2018 lavede hun kultfiktionsfilmen ’Skate Kitchen’ baseret på sine oplevelser med skatermiljøet, hvilket tydeligt viste, at hun i sin research havde fået jord under neglene og gravet de rå sandheder frem om synet på tomboy-piger i skatermiljøet.

Serien ’Betty’ er en videreudvikling af ’Skate Kitchen’ og handler om en gruppe skateboard-fikserede kvinder fra Lower East Side, som forsøger at få en fod indenfor i streetkulturens mandsdominerede verden.

Hvis man ikke har set nogen af Moselles tidligere film, kan man sagtens hoppe på ved ’Betty’, der i traileren introducerer det crew, serien kommer til at følge. Og i ‘Betty’ ser det virkelig ud til, at man er i godt selskab.

Den gruppe skæve eksistenser, Moselle har samlet til sin første tv-serie, virker nemlig som den fedeste flok venner i hele New York. Du ved, typerne der stolt hiver ned i deres jeans og fremviser enorme blå mærker, stjæler heliumballoner til dig på din fødselsdag og overøser hinanden med gruppekram og high fives, når der bliver landet et nyt trick.

Og hvis man allerede er fan af Moselles medrivende gadeportrætter kan man se frem til et gensyn med Dede Lovelace, Ajani Russell, Moonbear, Nina Moran og Rachelle Vinberg, som spillede hovedrollen Camille i ’Skate Kitchen’.

Det vides endnu ikke, hvornår ’Betty’ kommer på HBO Nordic.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af