‘In Bruges’-holdet genforenes til ny film

‘In Bruges’-holdet genforenes til ny film
Brendan Gleeson og Colin Farrell i 'In Bruges'.

Tre år efter ‘Three Billboards Outside Ebbing, Missouri’ er instruktør Martin McDonagh klar til at indspille sin næste film i år, skriver Deadline.

McDonaghs kommende film hedder ’The Banshees of Inisheer’, og vi får den store glæde af en genforening mellem instruktøren og skuespillerne Colin Farrell og Brendan Gleeson, der i 2008 spillede sammen i McDonaghs debut, den sorthumoristiske komedie ’In Bruges’, som i dag vel næsten må regnes for en nyklassiker.

’The Banshees of Inisheer’ handler om Farrell og Gleesons som to forblæste irer, der efter et livslangt venskab bliver dødeligt uvenner, hvilket får store konsekvenser for deres tilværelse på en lille irsk ø.

McDonagh står selv bag manuskriptet i tæt samarbejde med sin faste samarbejdspartner Graham Broadbent, som han også producerede ’Seven Psychopaths’ med. Derudover er producenten bag ’The Favourite’, Daniel Battsek, tilknyttet projektet.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af