Jennifer Lawrence vender tilbage i 2020 – med komediedebut på Netflix og A24-drama

Jennifer Lawrence vender tilbage i 2020 – med komediedebut på Netflix og A24-drama
Jennifer Lawrence til europæisk premiere på 'Red Sparrow' i London. (Foto: Tristan Fewings/Getty Images)

Det er ikke meget, vi har set til Jennifer Lawrence på lærredet de seneste par år, siden hun skabte mareridtsmateriale i Darren Aronofskys horrorfilm ’Mother!’ og dernæst gav den som russisk primaballerina turned spion i thrilleren ’Red Sparrow’. Men der er meget mere Lawrence i pipelinen på filmfronten i 2020: denne gang i Adam McKays kommende Netflix-komedie og i et lovende A24-drama.

Netflix har annonceret, at de har sikret sig rettighederne til Adam McKays kommende komedie ’Don’t Look Up’. Selvom McKay ganske vist senest stod bag titler som ’The Big Short’ og ’Vice’, er komedien ingenlunde fremmed territorium for instruktøren – han har nemlig stærke titler som ’Anchorman’ (hans instruktørdebut) og ’Step Brothers’ på cv’et.

Genren er derimod mere fremmed for Jennifer Lawrence, der trods adskillige dybt humoristiske interviews endnu ikke har gjort sig som rigtig komedieskuespiller før. I ’Don’t Look Up’ spiller Lawrence hovedrollen som en astronom, der opdager, at en gigantiske asteroide er på vej mod Jorden, hvilket hun nu skal rejse landet rundt for at overbevise den skeptiske befolkning om.

Foruden McKay-komedien medvirker Lawrence i et nyt A24-drama, hvor hun spiller en PTSD-ramt soldat. Filmen bliver den hypede teaterinstruktør Lila Neugerbaurs filmdebut, og rollelisten prydes af blandt andre Brian Tyree Henry og Samira Wiley.

’Don’t Look Up’ filmatiseres efter sigende først til april, men McKay satser nu alligevel på en 2020-release. A24-dramaet blev derimod allerede skudt i sommer, hvorfor den ventes ude til efteråret.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af