Jesper & Julie på vej med ’33’

Jesper & Julie på vej med ’33’
Julie Rudbæk og Jesper Zuschlag i '32'.

Jesper Zuschlag og Julie Rudbæk var meget hemmelighedsfulde, da de for nylig besøgte vores podcast Soundvenue Streamer, i forhold til om de planlagde at lave en femte sæson af deres succesfulde serie ’29’, hvis seneste sæson hed ’32’.

Men nu er katten ude af sækken: Der kommer en ’33’.

Optagelserne begynder til sommer, og Jesper og Julie er overbeviste om, at de igen kan tage fortællingen i nye og interessante retninger:

»Vi glæder os enormt meget til at kaste os over endnu en sæson af ’29’, da der stadig er masser af spændende historier at fortælle i universet. Der er kommet et barn til verden, og dermed åbner der sig et nyt kapitel i livet for Julie og Jesper«, udtaler de i en pressemeddelelse.

(Spoiler alert for seneste sæson:) Fans af serien vil vide, at den nyeste sæson sluttede med et spring frem i tiden, hvor vi mødte Jesper og Julie som 34-årige. Her havde Jesper fået en mandlig kæreste, mens Julie var i et tilsyneladende velfungerende parforhold – om end hun til sidst sendte et lumsk blik mod Jespers ven Martin. Sammen fremstod Jesper og Julie som dedikerede forældre til deres fælles barn.

Den kommende sæson vil således lukke hullet op til begivenhederne i den seneste sæsons tidsspring.

’33’ vil som de øvrige sæsoner kunne ses på Xee.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af