Kiefer Sutherland er tilbage i kampen mod terror i trailer til tv-serien ’The Fugitive’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den nye streamingplatform Quibi er på vej med deres første serie – med Kiefer Sutherland og Boyd Holbrook i front.

’The Fugitive’ er en nyfortolkning af tv-serien af samme navn fra 60’erne, der i 1993 fik et remake på det store lærred med syv Oscar-nomineringer til følge.

Dengang indtog Tommy Lee Jones rollen, der nu tilfalder Sutherland, som er leder for undersøgelsen af et dødbringende terrorangreb i hjertet af Los Angeles. Rollen passer som fod i hose til Sutherland, der tidligere har vist sit værd som succesfuld bekæmper af terror som Jack Bauer i ’24 timer’.

I traileren til ’The Fugitive’ ses Holbrook (’Narcos’) som seriens svar på Harrison Ford i den gamle film. Han spiller Mike, der – efter en bombe sprænger i byens metrosystem – bliver hovedmistænkt for en forbrydelse, han ikke selv mener, han har begået.

Da beviserne mod ham begynder at hobe sig op, må Mike tage sagen i egen hånd og med politiet i hælene forsøge at overtale sin familie og nysgerrige medier om sin uskyld.

’The Fugitive’ er skabt af producenten og manuskriptforfatteren Nick Santora, der blandet andet har ’The Sopranos’, ’Prison Break’ og ’Lie to Me’ på cv’et. Hans nye thriller bliver den første titel på streamingtjenesten Quibis platform, når den lanceres i Nordamerika 6. april.

Quibi adskiller sig fra andre streamingplatforme ved udelukkende at udgive sit materiale til tablets og telefoner i små korte klip på omkring 10-15 minutter. Udover ’The Fugitive’ har Quibi teaset horrorserien ’Spielberg After Dark’, en dokumentar om Justin Timberlake og 40 andre shows samt tre nyhedsformater som del af platformens plan for 2020.

Det vides endnu ikke, hvornår – og om – Quibi lanceres i Europa.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af