Marvel på vej med ‘Dr. Strange’-film i horrorklæder – med Sam Raimi i kikkerten som instruktør

Marvel på vej med ‘Dr. Strange’-film i horrorklæder – med Sam Raimi i kikkerten som instruktør
Benedict Cumberbatch som Doctor Strange.

Sam Raimi, manden bag ‘Evil Dead’ og de oprindelige ‘Spider Man’-film med Tobey Maguire, er i slutfasen af forhandlingerne om at instruere Marvels kommende film ’Doctor Strange: In the Multiverse of Madness’. Det skriver Variety.

Projektet har den sidste måneds tid været i en mindre krise, efter instruktør Scott Derrickson, som også instruerede den første ’Doctor Strange’-film fra 2016, forlod skuden grundet kreative uoverensstemmelser med Marvel.

Efter slinger i valsen lader det dog til, at projektet endnu engang er under kontrol – og muligvis t i endnu bedre hænder end før.

For Marvel har nemlig teaset, at den nye film om Dr. Stephen Strange vil blive studiets første forsøg på en horrorfilm, hvilket Raimi om nogen bør kunne levere.

Der vides endnu ikke meget om ’Doctor Strange: In the Multiverse of Madness’, der naturligvis har Benedict Cumberbatch i front, med blandt andet Chiwetel Ejiofor og Benedict Wong som sine hjælpere i kampen mod en anden type ondskab end tidligere set fra Marvel.

Dog har Marvel Studios kreative overhoved Kevin Feige allerede afsløret, at ’Doctor Strange: In the Multiverse of Madness’ kommer til at have en direkte forbindelse til Disney+’s nye serie ’WandaVision’ med Elizabeth Olsen og Paul Bettany som Wanda Maximoff og Vision.

’Doctor Strange: In the Multiverse of Madness’ har premiere 7. maj 2021.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af