Første forsmag på Robert Pattinson som Batman er ude i dramatisk lille ‘kameratest’

Første forsmag på Robert Pattinson som Batman er ude i dramatisk lille ‘kameratest’
Robert Pattinson. (Foto: Carlos Alvarez/Getty Images)

Matt Reeves forstår at holde Batman-fans til forventnings-ilden. Efter en lind strøm af spændende casting-annonceringer over de seneste halve års tid er han nu klar med en raffineret lille ’camera test’, der giver den første forsmag på Robert Pattinson i hovedrollen som Batman.

Videoen er badet i sorte og dybrøde kulører akkompagneret af dybt dramatiske toner fra komponist Michael Giacchino. Det er ikke meget, man kan tyde, men én ting står dog ganske klart: Robert Pattinson er godt og grundigt suited up som The Batman – og både han og hans kæbelinje står umiddelbart knivskarpt.

I slutningen af januar afslørede Matt Reeves med et klaptræ-billede, at optagelserne til den ventede ’The Batman’ er i fuld gang. Filmen rummer foruden Pattinson blandt andre Zoë Kravitz i rollen som Selina Kyle/Catwoman, Paul Dano som Gækkeren, Colin Farrell som Oswald Cobblepot aka Pingvinen, John Turturro som Carmine Falcone og Peter Sarsgaard i en endnu ikke annonceret rolle, der dog tænkes at kunne være Two-Face Harvey Dent.

‘The Batman’ får premiere 25. juni 2021.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af