Første forsmag på Robert Pattinson som Batman er ude i dramatisk lille ‘kameratest’

Første forsmag på Robert Pattinson som Batman er ude i dramatisk lille ‘kameratest’
Robert Pattinson. (Foto: Carlos Alvarez/Getty Images)

Matt Reeves forstår at holde Batman-fans til forventnings-ilden. Efter en lind strøm af spændende casting-annonceringer over de seneste halve års tid er han nu klar med en raffineret lille ’camera test’, der giver den første forsmag på Robert Pattinson i hovedrollen som Batman.

Videoen er badet i sorte og dybrøde kulører akkompagneret af dybt dramatiske toner fra komponist Michael Giacchino. Det er ikke meget, man kan tyde, men én ting står dog ganske klart: Robert Pattinson er godt og grundigt suited up som The Batman – og både han og hans kæbelinje står umiddelbart knivskarpt.

I slutningen af januar afslørede Matt Reeves med et klaptræ-billede, at optagelserne til den ventede ’The Batman’ er i fuld gang. Filmen rummer foruden Pattinson blandt andre Zoë Kravitz i rollen som Selina Kyle/Catwoman, Paul Dano som Gækkeren, Colin Farrell som Oswald Cobblepot aka Pingvinen, John Turturro som Carmine Falcone og Peter Sarsgaard i en endnu ikke annonceret rolle, der dog tænkes at kunne være Two-Face Harvey Dent.

‘The Batman’ får premiere 25. juni 2021.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af