Peter Sarsgaard tilslutter sig ‘The Batman’-stjerneparaden

Peter Sarsgaard tilslutter sig ‘The Batman’-stjerneparaden
Peter Sarsgaard under årets Toronto Filmfestival. (Foto: Phillip Faraone/Getty Images)

Det stjernespækkede cast i Matt Reeves’ imødesete ‘The Batman’ bliver ved med at vokse. Peter Sarsgaard er den nyeste tilføjelse til filmen, der desuden tæller Robert Pattinson som Bruce Wayne, Zoe Kravitz som Catwoman, Paul Dano som Gækkeren, Colin Farrell som Pingvinen, John Turturro som Carmine Falcone, Jeffrey Wright som kommissær Gordon og Andy Serkins som butleren Alfred.

Ifølge The Hollywood Reporter går rygterne på, at Sarsgaard enten skal spille en korrupt politimand ved navn Wasserman eller en statsadvokat. Hvis sidstnævnte er tilfældet tyder meget på, at der er tale om Gothams fremmeste advokat, Harvey Dent, som senere transformerer sig til Two Face.

Rygterne er særligt begyndt at svirre, efter at Sarsgaard kone Maggie Gyllenhaal, der spillede Rachel Dawes i ‘The Dark Knight’, delte en oplagt Two Face-reference på Instagram (se herunder).

Blandt Sarsgaards nylige karrierehøjdepunkter finder man serierne ‘The Looming Tower‘ og ‘Wormwood‘, mens han på filmfronten har brilleret i alt fra Kelly Reichardts ‘Night Moves‘ til Lone Scherfigs ‘An Education’.

‘The Batman’ instrueres af Matt Reeves og er sat til premiere 25. juni 2021.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
View this post on Instagram

Half way through a shave…

A post shared by Maggie Gyllenhaal (@mgyllenhaal) on

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af