Oscar-akademiet forklarer, hvorfor Luke Perry ikke blev inkluderet i minde-segment

Oscar-akademiet forklarer, hvorfor Luke Perry ikke blev inkluderet i minde-segment
Luke Perry i rollen som Dylan i 'Beverly Hills 90210'.

Ved søndagens Oscar-uddeling ærede Akademiet vanen tro de stjerner og filmfagfolk, der gik bort i det forgange år. Montagen af billeder og navne (heriblandt ‘Spartacus’-legenden Kirk Douglas og basketikon og Oscar-vinder Kobe Bryant) blev akkompagneret af en følsom optræden fra Billie Eilish med ‘Beatles’-nummeret ‘Yesterday’.

Men flere seere hjemme i stuerne var ikke sene til at bide mærke i, at særligt én stjerne syntes at mangle i segmentet:

Hvor var Luke Perry, der gik bort som blot 52-årig i marts sidste år og hvis sidste rolle var i Quentin Tarantinos ellers meget Oscar-aktuelle ‘Once Upon a Time In Hollywood’?

Udeladelsen var helt bevidst, forklarer Akademiet i en pressemeddelse ovenpå kritikken på de sociale medier:

»Akademiet modtager hundredevis af forspørgsler om at inkludere kære og kolleger i Oscar’s In Memoriam-segment. En komité, der repræsenterer alle afdelinger, går listen igennem og udvælger navne til tv-transmissionen baseret på den begrænsede tid, der er. Alle bidrag er dog inkluderet på Oscar.com, og vil være synlige på sitet året ud. Luke Perry bliver mindet i Oscar-com-galleriet«.

Stadig, vi havde altså gerne set Perry hyldet en sidste gang i et år, hvor han immervæk medvirkede i karrierens største, mest anerkendte film. Køligt move, Oscar.

Se også: Her er højdepunkterne fra nattens Oscar-show

Læs hele vores Oscar-dækning her.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af