Det elskværdige ’Stranger Things’-cast genforenes til manuskriptlæsning i ny teaser

Det elskværdige ’Stranger Things’-cast genforenes til manuskriptlæsning i ny teaser

Produktionen af den fjerde sæson af den fjerde sæson af ’Stranger Things’ er i fuld gang, hvilket ikke blot betyder et (forhåbentlig) snarligt gensyn med Eleven, Will, Dustin og alle de andre – det betyder også, at skuespillerne bag de elskværdige karakterer lige nu er genforenet bag de rullende kameraer, hvilket næsten er lige så opmuntrende en tanke at varme længselsfulde fanhjerter på.

Det ved holdet bag Netflix’ successerie også, hvorfor den nye teaser fra den kommende sæson ganske enkelt består af små skramlede optagelser fra sæsonens første manuskriptlæsning. Vennerne mødes, der uddeles solide krammere og sendes kærlige smil hele vejen rundt fra hele ’Stranger Things’-familien.

Fjerde sæson af serien affødte allerede sin første teaser i sidste måned, hvori en elsket karakter fra de tre foregående sæsoner gjorde comeback som straffefange i det sneklædte Rusland.

Premieredatoen på sæson fire er endnu ikke offentliggjort, men eftersom optagelserne efter sigende skulle strække sig helt til august, må vi nok slå koldt vand i blodet lidt endnu.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af