Europæiske optagelser af imødeset Marvel-serie standset grundet corona-frygt

Europæiske optagelser af imødeset Marvel-serie standset grundet corona-frygt
Sebastian Stan, der spiller seriens Winter Soldier.

I fredags tog ’The Falcon and the Winter Soldier’, en af de mest imødesete serier fra Marvel Cinematic Universe, hul på en uges optagelser i Prag. Men eftersom frygten for corona-smitte har lukket skoler ned i byen, der desuden også er præget af restriktioner og aflysninger af diverse begivenheder samt begrænsninger for rejsende, har Disney valgt at trække stikket og flyve hele holdet tilbage til Atlanta.

Optagelserne til serien har allerede været i gang i flere måneder i Atlanta, hvor det kunne tyde på, de bliver nødt til at færdiggøre – med mindre hele produktionen da skulle sættes på pause, indtil faren er drevet over, hvilket synes lige lovligt omfattende (og hamrende dyrt) alle de involveredes tætpakkede kalendere in mente.

Det er anden gang optagelserne til den ventede Marvel-serie, der bliver en spinoff af ’Captain America’- og ’Avengers’-filmene, bliver forsinket af kaos i den virkelige verden. I januar skulle holdet have været på optagelser i Puerto Rico, men også disse planer blev forpurret, denne gang grundet et større jordskælv på sydkysten.

’The Falcon and the Winter Soldier’ har Anthony Mackie og Sebastian Stan i hovedrollerne som titelkaraktererne, og serien får (hvis alt går vel) premiere på Disney+ til august.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af