Disney+ deler teaser for tre af de mest ventede Marvel-serier

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Natten stod i Super Bowl-finalens tegn, og dermed rullede også en række af årets allerdyreste reklamer over skærmen i pauserne. En af disse stod Disney+ for, og den bød på en højspændt teaser for tre af streamingtjenestens mest imødesete serier fra Marvel Cinematic Universe.

Den 30 sekunder lange reklame byder på en veloplagt forsmag på ’The Falcon and the Winter Soldier’, ’WandaVision’ og ’Loki’.

’The Falcon and the Winter Soldier’, der ruller over skærmen i efteråret 2020, bød på et øjeblik med Falcon (Anthony Mackie), der øver sine skjold-skills. Her får vi desuden et blik på Bucky Barnes/Winter Soldier (Sebastian Stan) og Baron Zemo (Daniel Bruhl) samt en Captain America-lookalike, som indtager et fodboldstadium.

’WandaVision’ gav en lille forsmag på Elizabeth Olsens Wanda Maximoff og Paul Bettanys Vision i den sitcom-inspirerede serie, der i teaseren giver gedigne ’I Love Lucy’-50’er-vibes. ’WandaVision’ ventes at få premiere i foråret 2021.

I foråret 2021 får vi desuden et gensyn med ’Loki’, der ligeledes dukkede op i nattens teaser. »I’m going to burn this place to the ground,« lover Tom Hiddlestons Loke – så alt er tilsyneladende lige præcis, som det skal være.

Disney+ kommer til Danmark til sommer.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af