Netflix og Millie Bobby Brown fejrer kvindernes internationale kampdag – og du kan se med

Netflix og Millie Bobby Brown fejrer kvindernes internationale kampdag – og du kan se med
Millie Bobby Brown

8. marts fejrer samtlige køn verden over kvindernes internationale kampdag, og i år melder Netflix sig også på banen med et særligt kampdagstiltag.

Streamingtjenesten har således bedt 55 internationale filmkvinder fra skuespillere til instruktører om at anbefale en spillefilm, dokumentar eller serie fra Netflix-kataloget, der er blevet samlet under kategorien ‘Fordi hun har set med’.

Millie Bobby Brown, Laverne Cox, Mindy Kaling, Salma Hayek og ‘Roma’s Yalitza Aparicio er blandt kvinderne, der har kurateret indholdet – og deres favoritter stikker i alle tænkelige retninger.

Mens Brown eksempelvis har valgt Taylor Swift-dokumentaren ‘Miss Americana’, er Kaling gået med komedieserien ‘Chewing Gum’ og Aparicio peger på dokumentaren ‘Knock Down the House’ om den unge politikerstjerne Alexandria Ocasio-Cortez (hvis enorme popularitet meget vel kan få stor betydning for hendes allierede Bernie Sanders’ igangværende valgkampagne om at blive demokraternes præsidentkandidat).

Herhjemme kan du være med til at fejre kampdagen på søndag med store fester på blandt andet Hotel Cecil og i Vega i København, og til Equality March 2020: Feministiske Fremtider i Aarhus.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af