Taylor Swift blotlægger sin personlige transformation i ventet Neflix-dokumentar – se traileren til ‘Miss Americana’

Det er ikke altid nemt at være sig selv, når man er popstjerne. Der er pres på fra fans og pladeselskabet, og man kan blive emblem for holdninger og udtryk, man ikke selv kan identificere sig med.

Det har Taylor Swift i hvert fald oplevet, og nu åbner op hun op om sin kamp for at forligne image med egne værdier i den første trailer til Netflix-dokumentaren ‘Miss Americana’, der har premiere den 31. januar.

»Gennem hele min karriere har pladeselskabscheferne sagt, at en nice girl ikke tvinger sine holdninger i gennem. En nice girl smiler, vinker og siger pænt tak. Jeg blev den person, alle ville have mig til at være«, lyder det blandt andet fra Swift i traileren.

Dokumentaren vil eftersigende give et intimt indblik i Swifts personlige transformation, som kulminerede i 2018, hvor tog sangeren bladet fra munden og offentligt støttede demokraterne efter at have holdt sig politisk neutral karrieren igennem. Siden da er hun begyndt at kritisere Det Hvide Hus og i den kommende dokumentarfilm kan man høre hendes første politiske sang, ‘Only the Young’.

Taylor Swift kan desuden opleves live til sin første koncert i Danmark nogensinde, når hun spiller på Roskilde Festival den 1. juli. Hvis man har brug for at forberede sig til showet, eller bare komme i Swift-stemning, kan man passende lytte til hendes 15 bedste sange.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af