Sophie Turner er presset til det yderste i ny intens Quibi-serie – se traileren til ‘Survive’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den nye streamingplatform Quibi er hastigt på vej og har nu tilføjet endnu en titel til deres i forvejen ret lovende katalog.

Første trailer til ’Survive’ med ‘Game of Thrones’-stjernen Sophie Turner lover en heftig omgang psykologisk drama tilsat ’Alene i vildmarken: Ulve-edition’.

I traileren til ’Survive’ er den unge kvinde Jane (Turner) på vej hjem til sin familie i den anden ende af USA efter et ophold på et rehabiliteringscenter for selvmordstruede. Selvom hun har det bedre, lider hun stadig af anfald og syner, og hun lægger derfor først sent mærke til, at den samme fyr (Corey Hawkins) tilfældigvis har fulgt hende hele vejen fra centeret til lufthavnen. I traileren ses de to side om side i et fly, der vist aldrig når sin endelige destination.

’Survive’ bliver, som de fleste andre shows på Quibi, udsendt i korte episoder på omkring 10 minutter og er instrueret af manden bag thrilleren ‘Arlington Road’, Mark Pellington.

Quibi adskiller sig fra andre streamingplatforme ved udelukkende at udgive sit materiale til tablets og telefoner i små korte klip, kendt som ’quick bites’. Udover ’Survive’ har Quibi teaset horrorserien ’Spielberg After Dark’, en dokumentar om Justin Timberlake, den ’24 timer’-lignende ’The Fugitive’ med Kiefer Sutherland og 47 andre shows og tre nyhedsformater som del af platformens lanceringsplan.

Quibi går i luften 6. april i USA, men det vides endnu ikke, hvornår – og om – tjenesten lanceres i Europa.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af