Tom Hanks er smittet med coronavirus

Tom Hanks er smittet med coronavirus

Corona-pandemien eskalerer, og heller ikke Hollywood-stjerner kan se sig sikre fra smitte. Tom Hanks har meddelt via sociale medier, at han og hans kone, skuespiller Rita Wilson, er blevet testet positive for coronavirus.

»Rita og jeg er her nede i Australien. Vi følte os lidt trætte, som om vi var forkølede, og havde nogle kropssmerter. Rita havde nogle kuldegysninger, der kom og gik. Og svag feber. For at gøre tingene rigtigt, som der er behov for i verden lige nu, blev vi testet for coronavirus, og vi blev fundet positive,« skriver Tom Hanks.

Hanks og Wilson er nu i isolation så længe, det kræves i henhold til offentlighedens helbred og sikkerhed. »Der er ikke så meget andet for end at tage det en dag ad gangen, vel?«, som den Oscar-vindende skuespiller skriver.

Tom Hanks er i Australien i forbindelse med forberedelserne til optagelserne af Baz Luhrmans kommende biopic om Elvis Presley. Her skulle Hanks spille rollen som ’Oberst’ Tom Parker, Presleys manager. En talsperson fra filmens produktionsselskab, Warner Bros., meddeler, at de arbejder på højtryk for at sikre filmholdets sikkerhed.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af