Disney annoncerer live-action-remake af ‘Robin Hood’ – med indie-instruktørtalent ved roret

Disney annoncerer live-action-remake af ‘Robin Hood’ – med indie-instruktørtalent ved roret

Det kommer næppe bag på nogen, at Disney ufortrødent fortsætter deres stime af live-action-remakes efter den store kommercielle succes med blandt andet ‘Skønheden og Udyret’ og ‘Løvernes Konge’, der begge omsatte for over 1 milliard dollars på verdensplan.

Næste projekt i rækken er en genindspilning af den ikoniske ‘Robin Hood’-tegnefilm fra 1973 – denne gang i en blanding af CGI og live-action – som efter planen får premiere direkte på Disney+.

Det lyder som om Disneys kreativitet fortsætter på lavt blus, men denne gang har de rent faktisk taget en interessant chance i valget af instruktør. Det bliver nemlig indie-talentet Carlos López Estrada, der skal instruere filmen.

Estrada debuterede med den sansemættede ‘Blindspotting’ om raceidentitet og gentrificering i Oakland, Californien. Siden har han stået bag musikvideoer for blandt andre Billie Eilish, Father John Misty og Thundercat, mens han også har instrueret et afsnit af serien ‘Legion’ og i år havde premiere på sin spillefilm nummer to, ‘Summertime’, der var udtaget til Sundance.

Det skal blive interessant at se, om det unge instruktørtalent kan få lov at skære igennem i konglomeratets topstyrede filmsystem.

Der er endnu ikke information om casting eller en potentiel udgivelsesdato.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af