‘Fantastic Beasts’-stjernen Ezra Miller tager kvælertag på kvindelig fan i videoklip

‘Fantastic Beasts’-stjernen Ezra Miller tager kvælertag på kvindelig fan i videoklip

Den amerikanske skuespiller Ezra Miller – kendt fra ‘Fantastiske skabninger og hvor de findes’ og rollen som The Flash i DC’s ‘Justice League’ – mistede angiveligt besindelsen over for en kvindelig fan i Reykjavik onsdag aften. Det rapporterer Variety.

I en video, der nu cirkulerer på Twitter og Reddit, kan Miller ses tage kvælertag på kvinden, mens han råber »Oh, you wanna fight? That’s what you wanna do?«.

Den femten sekunder lange video er filmet klokken 18:00 den 1. april af kvindens venner, der eftersigende skulle have været »ret pushy« over for Miller, fortæller ejeren af den islandske bar Prikið Kaffihú, hvor hændelsen fandt sted, til Variety.

Videoen viser, hvordan kvinden vifter med armene, som om hun gør sig klar til at slås for sjov, men idet Miller griber fat om hendes hals, går det op for kvindens venner, at det ikke længere er leg, hvortil manden der filmer, kan høres sige »Whoa, bro. Bro, bro,« før optagelsen brat slutter.

Mange brugere på Twitter og Reddit har allerede diskuteret klippets autenticitet, men ejeren af Prikið Kaffihús, som Miller ofte besøger når han er på Island, forklarede Variety, at hændelsen bestemt ikke var en joke og at Miller blev smidt ud efterfølgende.

I 2011 blev Miller rost til skyerne for sin debutrolle som Kevin i Lynne Ramsays voldsdrama ’We Need To Talk About Kevin’. Skuespilleren er dog aldrig tidligere selv blevet anklaget for forbrydelser, men har i et interview med Fault Magazine fortalt om sit temperament og udtalt, at han »kan være ret voldelig til tider«.

Miller har endnu ikke kommenteret på hændelsen.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af