Hannah Gadsby vender tilbage med ny Netflix-special til maj

Hannah Gadsby vender tilbage med ny Netflix-special til maj
Hannah Gadsby. (Foto: Emma McIntyre/Getty Images)
STREAMING TOGETHER

Den Emmy-vindende komiker Hannah Gadsby udfordrede i 2018 vores syn på comedy med sit usædvanlige standupshow ’Nanette’ for Netflix, hvor hun pillede sine egne jokes fra hinanden og fortalte rørende personlige historier om homoseksualitet og autisme.

’Nanette’ var kort sagt et skelsættende show, hvis hårdtslående pointer to år senere stadigvæk giver et lille stik i hjertet blot ved tanken om den 42-årige australske komikers oplevelser med seksuelle krænkelser og det til tider opslidende liv som »kønsunormal« (kvinde) i en mandsdomineret branche.

Endelig er der nu mere smerte og smil på vej til de mange fans af Gadsby, som tålmodigt har ventet på en underholdende masochistisk opfølgning til ’Nanette’.

I en teaser-video afslører Gadsbys nemlig, at hendes nye comedy-special ’Hannah Gadsby: Douglas’ udkommer på Netflix til maj.

’Gadsby har turneret med ’Douglas’ siden april forrige år – et show som følge teaseren »bliver rigtig godt! Medmindre du ikke kan lide det. Men så er det stadigvæk godt. Og du kommer til at tage fejl«.

Den endelige bedømmelse må vente til den 26. maj, hvor ’Hannah Gadsby: Douglas’ kan ses på Netflix.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af