Janelle Monáe vågner op med hukommelsestab i mystisk trailer til ‘Homecoming’ sæson 2

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Konspirationsthriller-serien ‘Homecoming’ var et af de mest nervepirrende binge watches i 2018. Nu vender antologiserien tilbage med sæson 2, hvor Janelle Monáe tager faklen op efter seriens forhenværende hovedrolleindehaver Julia Roberts.

Den første teaser til sæsonen giver os et pirrende indblik i det mystiske hovedplot: Monáes karakter vågner op alene i en kano med hukommelsestab. Hvordan er hun endt der? Og hvem er hun?

Det er spørgsmålene, som sæsonen kredser om – og mon ikke svarene er tilknyttet det militæreksperiment, som første sæson oprullede?

Stephan James (‘If Beale Street Could Talk‘) og Hong Chau (‘Watchmen‘) gentager i hvert fald deres roller fra første sæson. Desuden er Oscar-vinderen Chris Cooper (‘American Beauty’) at finde i den spritnye trailer, der lover en videreførsel af sæson ets overlegne æstetik.

Instruktørtalentet Kyle Patrick Alvarez (‘The Standford Prison Experiment‘) overtager instruktørtjansen fra mesterlige Sam Esmail (‘Mr. Robot’), og det skal blive spændende at se, om han kan leve op til den ekstraordinære hitchcockske suspense fra første sæson.

‘Homecoming’ sæson 2 har premiere 22. maj på Amazon Prime.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af