Louis C.K. udgiver surprise-comedy special på sin hjemmeside

Louis C.K. udgiver surprise-comedy special på sin hjemmeside
Louis C.K. på scenen i New York i 2015. (Foto: Mike Coppola/Getty Images for Comedy Central)

Den kontroversielle komiker Louis C.K. har – ud af det blå – delt en ny comedy special på sin hjemmeside under titlen ’Sincerely, C.K.’.

Showet er komikerens første digitale udgivelse siden hans 2017-special for Netflix, selvom komikeren over det seneste år har turneret verden rundt med et comebackshow, der skulle gyde olie på vandene, efter at C.K. blev anklaget for en række krænkende onani-episoder i 2017.

Vi fangede et af hans comebackshows i udlandet i slutningen af 2019, og var ikke synderligt imponerede.

’Sincerely, C.K.’ kan lejes for 55 kroner, og komikeren fortæller i sit nyhedsbrev, at showet slet og ret er tilegnet dem, som har brug for at grine i disse internationale krisetider.

»Som jeg ser det, er der to forskellige slags mennesker i verden: Den ene har brug for at grine, når tingene er ad helvedes til. Jo dårligere tingene går, jo mere seriøst, mørkt, skræmmende, farligt og alvorligt, det hele er, desto vigtigere er det at grine midt i det hele – og ofte direkte op i ansigtet på det skræmmende«, skriver C.K. og fortsætter:

»Den anden slags mennesker synes, at det er vigtigt at lægge latteren på hylden i krisetider og i stedet give seriøse og smertefulde ting, den respekt og stilhed, de fortjener. Og dukke deres nakker for det tragiske og vise godhed til folk, der er bange og i smerte, ved ikke at tage let på deres frygt og smerte«.

Den noget lange smøre afsluttes med et udsagn om, at C.K. »ikke mener, at den ene gruppe har mere ret end den anden«, selvom han identificerer sig mest med den første gruppe: »Jeg elsker og respekterer mange medlemmer af den sidste gruppe, mens jeg ikke kan udstå medlemmerne af min egen«.

Louis C.K. skulle have optrådt med sit nye show i Royal Arena næste måned, men fans af komikeren kan altså nu i stedet trøste sig med denne special.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af