Nu kan du købe Zendayas ‘Euphoria’-hættetrøje, Robert Pattinsons træfigur og ‘Midsommar’-blomsterkjolen på auktion

Nu kan du købe Zendayas ‘Euphoria’-hættetrøje, Robert Pattinsons træfigur og ‘Midsommar’-blomsterkjolen på auktion

Har du tøjkrise over, hvilket outfit du skal have på til Sankthansaften i år? Så fortvivl ikke. Tidens mest hypede produktionsselskab, A24 har den perfekte løsning, som oven i købet går til et godt formål.

Florence Pughs ikoniske ofringskjole fra Ari Asters ’Midsommar’ er i al sin flor og fauna nemlig sat til salg i A24’s corona-støtteauktion.

Udover blomsterkjolen har A24 også doneret rekvisitter fra Jonah Hills ’Mid90s’, ’Eight Grade’ og HBO-hittet ’Euphoria’, hvis rekvisitter er blevet fordelt mellem fire auktioner, der støtter forskellige velgørenhedstiltag i New York.

Indie-produktionsselskabet A24 er netop baseret i New York, hvor det mest voldsomme udbrud af corona i USA har hærget.

Den første af de fire auktioner er netop gået i luften og byder udover Zendayas sweater i ’Euphoria’ på den håndsyende heksedørmåtte fra ’Heritary’. Overskuddet går til New York Citys mere end 42.000 hospitalsarbejdere i et forsøg på at »støtte læger, sygeplejesker og andre sundhedsarbejdere ved at give dem fyldte indkøbsposer, hotelværelser, hjælp med vasketøj og kitler«, skriver A24 i en pressemeddelelse.

Den anden auktion består af ’Midsommar’-guf, imens den tredje auktion tager udgangspunkt i Safdie-brødrenes ’Uncut Gems’, hvor en bat mitzvah-kjortel, en del »bling« og basketspilleren Kevin Garnetts Celtics-trøje bliver sat til salg.

Den sidste auktion sætter pris på dimser fra Robert Egges isolationsdrama ’The Lighthouse’, hvor blandt andet Robert Pattinsons havfruetræfigur sættes til salg.

Den første auktion er allerede i gang og kan følges på A24’s hjemmeside.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af